arrow_drop_up arrow_drop_down

Strategisch narrowcasting

krachtige digitale klantcommunicatie

Na de w​​​​orkshop

Goede narrowcasting is van grote toegevoegde waarde voor je dienstverlening. Bereik je doelgroep met de kracht van televisie en de snelheid van internet. Narrowcasting gaat om technologie, maar bovenal om strategie. Na deze workshop weten jij en je collega's hoe je narrowcasting strategisch kunt inzetten en wat de meerwaarde is voor jouw organisatie en jullie klanten.

Wat gaan we doen?

Inleiding

Na binnenkomst en een kop koffie of thee bekijken we een aantal voorbeelden van narrowcasting uit de praktijk.

Strategie

Narrowcasting wordt in een strategisch kader geplaatst. Gegarandeerd dat je er heel anders naar gaat kijken.

Content

Je krijgt inzicht in begrippen als positionering, kijklijnen, het oogcontact en webespreken voorbeelden uit de prakijk.

Narrowcastingplan

Je krijgt inzicht in begrippen als positionering, kijklijnen, het billboard principe, leesbaarheid aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Technologie

De belangrijkste do's en don'ts van de technologie worden

Organisatie

Wat betekent digitectuur voor je organisatie? Welke valkuilen moet je voorkomen en wat werkt er in andere organisaties goed?

Over de trainer

Alex Talsma (1975) is een ervaren specialist in narrowcasting. Hij introduceerde als eerste in Nederland narrowcasting in het openbaar vervoer voor Veonn (de voorloper van Arriva). Alex geeft nationaal en internationaal presentaties over narrowcasting op basis van zijn uitgebreide praktijkervaring. Voorbeelden hiervan zijn de narrowcasting op de veerboten naar de Waddeneilanden en het inzetten van narrowcasting voor scholen en zorginstellingen. Tegenwoordig helpt Alex met name organisaties in het publieke domein bij het strategisch inzetten van narrowcasting. Al deze ervaring komt in compacte vorm terug in een inspirerende workshop.

tarief

Deze workshop kost € 995,- exclusief BTW. Per workshop is er ruimte voor 10 deelnemer en is bedoeld voor management- en directie.

locatie

Deze workshop wordt in principe in-company gegeven bij jullie op locatie. Desgewenst is het mogelijk om de training op een externe locatie te geven. Dit brengt wel extra kosten met zich mee.

Is dit de workshop voor jou?