arrow_drop_up arrow_drop_down

Digitectuur inspiratie

WORKSHOP VOOR ORGANISATIES DIE WILLEN VERNIEUWEN IN HET DIGITALE TIJDPERK

Over de inspiratieworkshop

In een samenleving die steeds verder digitaliseert nemen organisaties in de fysieke ruimte een bijzondere plaats in. Het zijn plaatsen waar mensen elkaar in het echt ontmoeten. Maar het digitale tijdperk beïnvloedt deze organisaties en als instituut zijn ze niet langer vanzelfsprekend. Ben jij werkzaam voor een bibliotheek, school, zorginstelling, theater, gemeente of andere organisatie in een gebouw? Hoe blijf je als organisatie relevant? Hoe verander je mee? Hoe verbind je online en fysiek met elkaar en voeg je digitale beleving toe aan he dienstverlening?

In deze inspirerende workshop behandelen we de basis van digitectuur en je leert om dit toe te passen op jouw organisatie. Zo ontstaat er een fundament voor vernieuwing. Aan bod komen onderwerpen zoals: toekomstvisie, onderscheidend vermogen, het netwerkmodel, digitale klantcommunicatie, de verbinding tussen online- en fysiek en innovatieve instrumenten. In de workshop succesvolle praktijkvoorbeelden en valkuilen behandeld.

Naast een strategisch fundament ook veel inspirerende praktijkvoorbeelden.

Over de workshopgever

De Digitectuur inspiratietraining wordt gegeven door Alex Talsma (1975), initiatiefnemer van het digitectuur platform. Als digitaal strateeg zag Alex veel organisaties die actief zijn in de fysieke ruimte (in een gebouw of in een gebied) voor de uitdaging staan om digitale kansen te benutten. Alex introduceerde hiervoor het nieuwe vakgebied digitectuur. Op basis van praktijkervaring is deze training ontwikkeld als inspirerende start voor vernieuwing.

Gemma Wiegant

directeur-bestuurder De Tweede Verdieping

FUNDAMENT ONDER ONZE INNOVATIE

Deze digitectuur training heeft de ontwikkelingen buiten onze branche bij ons naar binnen gebracht. Inspirerend, strategisch en tegelijkertijd heel praktisch.

tarief

Deze workshop kost  € 795,- exclusief BTW.

locatie

Deze workshop wordt bij jullie op locatie gegeven. Maar het is ook mogelijk om de training op een externe locatie te geven. Dit brengt wel extra kosten met zich mee.

Is dit de workshop voor jou?