arrow_drop_up arrow_drop_down

Fotograferen met je telefoon!

VOOR ZICHTBAAR BETERE COMMUNICATIE

Na de w​​​​orkshop

In een tijd waarin we elke dag honderden beelden op ons afkrijgen is het voor organisaties extra belangrijk om je met goede beelden te kunnen onderscheiden. Beelden voor internet, social media, narrowcasting en andere uitingen. Na deze workshop ben jij met je collega's in staat om ook zelf goede foto's te maken. En dat met je eigen telefoon.

Wat gaan we doen?

Inleiding

Na binnenkomst en een kop koffie gaan we van start met het theoretische onderdeel.

Ervaring

Je leert van een ervaren fotograaf tips en trucs voor het maken van betere foto's.

Keuzes

Je krijgt inzicht in begrippen als compositie, lichtval, voorgrond-achtergrond en lijnenspel.

Functies

Je ontdekt welke functies er allemaal op je telefoon zitten die gebruikt kunnen worden om de kwaliteit van je foto's te verbeteren.

Oefenen

Na het theoretische onderdeel brengen we dit direct in te praktijk. In kleine groepjes krijgen jullie diverse opdrachten mee die ter plekke geoefend gaan worden. Ondertussen zal de trainer rondlopen voor het beantwoorden van vragen en het geven van extra tips en trucs. De opdrachten sluiten aan bij vraagstukken uit het dagelijks leven van jullie organisatie.

Evaluatie

Na het praktische deel is het tijd voor evaluatie en lering tijdens het bekijken en bespreken van de gemaakte foto's.

Robert Sprokkel

coördinator digitale bibliotheek

Heerlijk praktische workshop!

Heerlijk praktische workshop waardoor je een beter (fotografisch) oog krijgt voor je onderwerp, gegeven door enthousiaste en inspirerende Ruben van Vliet."

Over de trainer

Ruben van Vliet (1986) is heeft in zijn jaren als fotograaf menig bekende Nederlander voor de lens gehad. Naast concertfotografie is hij gespecialiseerd in bedrijfsreportages, journalistieke- congres- en documentairefotografie. Enkele van zijn opdrachtgevers zijn Miss Montreal, Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018, Arriva en het Fries Museum. Bij de opening van de Culturele Hoofdstad werd uit alle mogelijke fotografen Ruben gevraagd om het bezoek van de Koning en Koningin vast te leggen.

Naast het fotograferen met professioneel materiaal ziet hij het als een uitdaging om juist met het toestel dat hij het vaakst bij zich draagt (zijn mobiele telefoon) prachtige foto's te maken. Zijn ervaring als docent op het basisonderwijs maakt dat hij op een aansprekende en eenvoudige manier de fijne kneepjes van fotograferen met je eigen telefoon kan bijbrengen. 

tarief

Deze workshop kost € 795,- exclusief BTW. Per workshop is er ruimte voor 10 deelnemers.

locatie

Deze workshop wordt in principe in-company gegeven bij jullie op locatie. Desgewenst is het mogelijk om de training op een externe locatie te geven. Dit brengt wel extra kosten met zich mee.

Is dit de workshop voor jou?