arrow_drop_up arrow_drop_down

ENERGY SIGNAGE

duurzaamheid visualiseren

Energy Signage is een lijn van producten om energiedata te visualiseren. Door een slimme internet of things-koppeling maakt Energy Signage het mogelijk om data van opgewekte energie uit te lezen en te visualiseren via Expose Narrowcasting. Zo wordt het mogelijk om de opbrengst te visualiseren en uit te drukken in bespaarde CO2, opgeladen Tesla’s of te relateren aan opbrengsten van een eerdere periode. Energy Signage is beschikbaar in verschillende verschijningsvormen zoals de Wall2Go, narrowcastingpakket of de Signage zuil. Energy Signage is ontwikkeld samen met partner ZonneStroom Nederland en wordt technisch verzorgd door deFine interactieve techniek.


Grote meerwaarde van Energy Signage is de complete narrowcastingfunctionaliteit. Organisaties die kiezen voor Energy Signage krijgen naast alle voordelen van deze oplossing ook een volwaardig narrowcastingsysteem tot hun beschikking. Hiermee krijgt jouw organisatie op strategische locaties - bijvoorbeeld in de entree, bij de balie, in de kantine, op kantoor of in de productieruimte - de mogelijkheid om via narrowcasting de communicatie te verbeteren. De energiedata wordt dan slim gecombineerd met de bedrijfsdata.

KENMERKEN

Verschijningsvorm

Keuze uit verschillende vormen. Kies de oplossing die bij jullie past.

Esthetisch

De Energy Signage zuilen (Grand Kiosk of Wall2Go) zijn heuse blikvangers.

Huisstijl

Zowel de pagina’s als de behuizing zijn uit te voeren in eigen huisstijl.

Datavisualisatie

Visualiseert saaie data als aantrekkelijke visuals.

Integratie

Dataset ook beschikbaar voor weergave op intranet.

Multichannel

Energy Signage is beschikbaar als narrowcasting en weboplossing.

Volwaardig

Energy Signage biedt een volwaardige narrowcastingoplossing.

Verbinding

Energy Signage werkt via bekabeld internet, wifi of 4G-verbinding.

Training

Energy Signage wordt stap voor stap uitgelegd voor optimaal resultaat.

WANNEER INZETTEN?

Deze totaaloplossing past bij innovatieve organisaties die moderne communicatie en duurzaamheid zichtbaar willen maken. Kies voor Energy Signage wanneer jij op zoek bent om de energiedata van je organisatie op een moderne manier te visualiseren.

Interesse in Energy Signage?
Neem contact op.