arrow_drop_up arrow_drop_down

2DISCOVER

maakt van routes een belevenis

Organisaties die een tour of route willen aanbieden, denken vaak aan het laten ontwikkelen van een app of ze werken al met een audiotourkastje (denk aan musea). Een traditionele audiotour kan eigenlijk niet meer (achterhaalde beleving) en een app laten ontwikkelen is kostbaar en kent veel nadelen. Mensen installeren namelijk steeds minder 'even' een app en de onderhoudskosten zijn aanzienlijk.

De exploitant van het Afsluitdijk Wadden Center (AWC) vroeg Digitectuur om hiervoor een alternatief te bedenken. Het concept dat ik bedacht, is 2Discover gaan heten en werd vervolgens gerealiseerd door netwerkpartner deFine. In eerste instantie werd 2Discover alleen in het AWC gebruikt, maar inmiddels wordt 2Discover ook op vele andere locaties ingezet.

2Discover is te bezoeken als een website, maar wordt door de gebruikers ervaren als een app. Je hoeft dus niets te installeren, waardoor het zeer gebruiksvriendelijk en laagdrempelig werkt.

KENMERKEN

Tours

Creëer eenvoudig interessante routes.

Beleving

Voegt digitale beleving toe aan je omgeving.

Eigentijds

Communicatie op een eigentijdse manier.

Kosten

Geen dure investeringen of onderhoudskosten.

Webbased

Werkt op alle apparaten met een internetbrowser.

Open

Open voor koppelingen met andere technieken.

Locatie

2Discover is geografisch gestuurd door gps-ondersteuning.

Beleefcodes

Binnen (en buiten) kan gewerkt worden met handige beleefcodes.

Multichannel

Ingevoerde content kan ook op andere kanalen afgespeeld worden.

WANNEER INZETTEN?

Strategisch gezien is het grootste voordeel van 2Discover misschien nog wel dat je gebruikers van 2Discover kunt wijzen op interessante routes in de buurt. Steeds meer organisaties gebruiken 2Discover en er ontstaan interessante doorverwijzingen.

In 2Discover is ook ruimte voor promotie van ondernemers, waardoor er meer omzet gerealiseerd wordt. En omdat alles webtechnologie is, kan 2Discover nagenoeg met alles koppelen: lampen bedienen, fonteinen aan/uitzetten, muziek starten, kerkdeuren openen… Het is allemaal mogelijk. Bezoek www.2discover.nl of neem contact op.

Interesse in 2Discover? 
Neem contact op.